|
|
|
|
תרמיון ואוטומטי חדר מדרגות
מאת:
nar98
Jan 18, 2025
||
23:12
שבוע טוב, להבנתי בתרמיון היו שלושה גידים: פאזה קבועה, פאזה חוזרת למנורות ופאזה שחוזרת מהלחצנים ונותנת פקודה לתרמיון. כיום כשמשתמשים באוטומט חדר מדרגות יש ארבעה גידים: פאזה קבועה, אפס קבוע, פאזה חוזרת למנורות ואפס שמגיע מהלחצנים. ברגע שלחצן מעביר אפס לאוטומט חדר מדרגות, הוא נכנס לפעולה וממתג את הפאזה אל המנורות. מה שלא הבנתי זה שאם בעבר הלחצנים היו נותנים פאזה לתרמיון והיום אני צריך שהלחצנים יתנו אפס לאוטומט אז מה יש בלחצנים, אפס או פאזה? אני בטוח שהתשובה פשוטה, פשוט לא ממש התעסקתי בחדרי מדרגות עד היום...
|
|
|
•
|
תרמיון ואוטומטי חדר מדרגות
nar98
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Jan 18, 2025 | 23:12
|
|
שבוע טוב, להבנתי בתרמיון היו שלושה גידים: פאזה קבועה, פאזה חוזרת למנורות ופאזה שחוזרת מהלחצנים ונותנת פקודה לתרמיון. כיום כשמשתמשים באוטומט חדר מדרגות יש ארבעה גידים: פאזה קבועה, אפס קבוע, פאזה חוזרת למנורות ואפס שמגיע מהלחצנים. ברגע שלחצן מעביר אפס לאוטומט חדר מדרגות, הוא נכנס לפעולה וממתג את הפאזה אל המנורות. מה שלא הבנתי זה שאם בעבר הלחצנים היו נותנים פאזה לתרמיון והיום אני צריך שהלחצנים יתנו אפס לאוטומט אז מה יש בלחצנים, אפס או פאזה? אני בטוח שהתשובה פשוטה, פשוט לא ממש התעסקתי בחדרי מדרגות עד היום...
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2025 | 09:34 |
|
שלום.
אוטומט מדרגות מודרני, ניתן למיתוג מהלחצנים באמצעות אפס או פאזה, כאשר בדר"כ נהוג למתג באפס (כך שישמש גם לגופי התאורה שבמתקן).
תרמיון ממותג מהלחצנים באפס בלבד.
אם אתה מעוניין להחליף תרמיון באוטומט, כל שעליך לעשות הוא להביא אפס קבוע לאוטומט (לאוטומט מחוברים 4 מוליכים: פאזה, אפס, לחצנים, תאורה) ע"מ שיוכל לתפקד כראוי.
הלחצנים ממתגים את התרמיון באפס, וניתן להשאירם כך, כשמחליפים לאוטומט.
כמובן שעבודות חשמל יתבצעו ע"י חשמלאי בלבד.
בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|