|
|
|
|
ממיר תדר
מאת:
אריקפר
Feb 24, 2024
||
23:43
יש לי חשמל חד פאזה בבית ומנוע תלת פאזה. רכשתי מכשיר vfd (ממיר תדר)שזה מכשיר שלוקח חשמל חד פאזה220v ומוציא חשמלv380 תלת פאזי שמפעיל מנוע תלת פאזי. למכשיר שתי כניסות L,N לחד פאזה. ושלוש יציאות xyz לכבל התלת פאזה של המנוע רק מה... זה כל הכניסות והיציאות! אין הארקה לא לכניסה החד פאזית ולא ליציאה התלת פאזית מהמכשיר. חשבתי לחבר את ההארקה של הרשת החד פאזה שלי לגוף המנוע עי קדיחה של חור קטן בצלעות הקרור. מה דעתכם?האם זה מסוכן? המוכר הסיני באלימאקבפרס ענה לי שלא נחוצה הארקה..
|
|
|
•
|
ממיר תדר
אריקפר
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Feb 24, 2024 | 23:43
|
|
יש לי חשמל חד פאזה בבית ומנוע תלת פאזה. רכשתי מכשיר vfd (ממיר תדר)שזה מכשיר שלוקח חשמל חד פאזה220v ומוציא חשמלv380 תלת פאזי שמפעיל מנוע תלת פאזי. למכשיר שתי כניסות L,N לחד פאזה. ושלוש יציאות xyz לכבל התלת פאזה של המנוע רק מה... זה כל הכניסות והיציאות! אין הארקה לא לכניסה החד פאזית ולא ליציאה התלת פאזית מהמכשיר. חשבתי לחבר את ההארקה של הרשת החד פאזה שלי לגוף המנוע עי קדיחה של חור קטן בצלעות הקרור. מה דעתכם?האם זה מסוכן? המוכר הסיני באלימאקבפרס ענה לי שלא נחוצה הארקה..
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 25, 2024 | 07:27 |
|
ראשית במנוע המסופק בלי כבל, ובעל קופסאת חיבורים ישנו בורג להרכבת גיד ההארקה בתוך הקופסה המורכבת עם המנוע. כנ"ל בבקר תדר חייב להיות חיבור להארקה כניסה ויציאה. מעבר לכך לפי שאלתך נראה כי אינך חשמלאי וכל עבודת חשמל מותרת אך ורק לחשמלאי בעל רישיון בתוקף!! אסור לבצע כל עבודת חשמל לאדם שאינו חשמלאי
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד