|
|
|
|
|
|
הוסף הודעה לפורום
|
•
|
|
|
Nov 21, 2024 | 11:15 |
|
שלום לכולם.
מפסק 3200A שמתנתק, מותר לחבר חזרה ללא קשר לסוג הרשיון?
- האם יש נוהל בדיקה לפני שמחברים חזרה כדי לברר את סיבת הניתוק, כדי לא להחזיר מפסק שהתנתק בגלל קצר?
|
|
|
|
|
|
•
|
שקע על הטיח לתנור בילד אין
|
eit7 |
|
|
Nov 20, 2024 | 00:19 |
|
יש לי ארון עם נישה לתנור בילד אין בעומק 58 ס"מ. הגישה לשקע התנור לא אפשרית (נמצאת מעל הנישה). אני רוצה להעביר את השקע להיות שקע על הטיח שיהיה בגב הנישה בחלקה העליון אך לא מעליה. עומק התנור הוא 54.6 ס"מ ובמפרט נדרש שעומק הנישה יהיה לפחות 55 ס"מ. שקע דק על הטיח הוא בעובי 2.5 ס"מ כך שגם עם השקע נותר חלל בעומק 55.5 ס"מ שתואם לדרישה. השאלה אם יש בעיה למקם שקע על הטיח מאחורי התנור עם המידות שציינתי? יכולה להיות בעיית מקום? יש איזשהו סיכון בטיחותי שיהיה שם שקע על הטיח ולא שקע רגיל תחת הטיח בגלל הקרבה לתנור?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 20, 2024 | 09:06 |
|
אבל שכחת בכל החישובים להוסיף גם את עומק התקע של התנור שמתחבר לאותו שקע.
צריך להסתכל על התנור עצמו: לרוב בחלקו העליון הוא לא מרובע לגמרי, ויש חלל די גדול בינו לגב הארון.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 15, 2024 | 12:39 |
|
אשמח שתצרו איתי קשר 050-4900490 עומרי, אני מעוניין בשירות, תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 13, 2024 | 17:27 |
|
שלום.
ראיתי בתעריפון של רשות החשמל שיש חיבור 40 אמפר בהספק 9.20 קו"א, ויש של 17.30 קו"א. ע"פ הנוסחה ההספק צריך להיות 9.20, לא 17.30. באמת קיימים שני גודלי החיבור?
תודה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 14, 2024 | 09:17 |
|
17.3Kw מתאים לחיבור תלת פאזי 25A.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 09, 2024 | 20:12 |
|
היי,
יש לי דוד בעל 2 מיכלים של 150 ליטר
ניסיתי מתג חכם נסתר לדוד 16A (צירפתי תמונה) מהאינטרנט, אחד עבד כל התקופה של החורף ונשרף ואחד (אותו דגם) נשרף אחרי שבועיים.
ראיתי שהswitcher שמוכרים בארץ הוא גם 16A, לכן אני לא בטוח שהבעיה בהספק הזרם
האם הבעיה היא שהזרם של המתג נמוך (16A)?
אם כן כמה זרם יספיק? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה?
האם מתג חכם לדוד 50A/63A שמחובר ללוח חשמל יעבוד?
תודה.
תודה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 10, 2024 | 13:20 |
|
הכי טוב זה לחבר קונטקטור בלוח מחברה מוכרת, ואליו תחבר איזה מתג חכם שתרצה.
|
|
|
|
|
•
|
האם לדוד כמו שלי יספיק 16A?
|
kanon |
|
|
Nov 10, 2024 | 17:45 |
|
אם אני הולך על מתג חכם נסתר, האם 16A מחברה טובה יספיק לדוד כמו שלי? אם לא מה הספק הזרם שאצטרך במינימום?
תודה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 11, 2024 | 09:13 |
|
מה טוב ומה לא טוב. על הכל מוצהר 16A, והכל גם עובד לתקופה מסויימת. השאלה כמה מהר הבלאי הורג את הממסר. על קונטקטור מוצהר אורך חיים של כך וכך אלפי מיתוגים, והוא אמין יותר בגלל גודלו.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 06, 2024 | 21:55 |
|
שלום
מעוניין להחליף ממסר צעד לאוטומט
רשמו פה בעבר שצריך טיימר מיוחד וכו
אני לא חושב שיש צורך.נרדש רק להביא קו אפס לאוטומט.מצ"ב שרטוט אשמח לתגובות אם אכן ניתן לחווט כנל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 06, 2024 | 18:55 |
|
שלום ,
כאשר אני מחשב מא"ז שמתאים זרם קצר מסויים, צריך לעמוד בדרישה של שימוט תוך עד 5 שניות.
כאשר מדובר באופיין C , נתקלתי בכך שהדרישה היא להכפיל את ה In ב 6.6 , השאלה שלי היא , מאיפה הגיעה המספר 6.6 , לא הבחנתי בו בתקנות החשמל. האם אני יכול פשוט להסתכל באפיון של המא"ז ולהחליט מה המקדם הרלוונטי? או ש 6.6 זה המינימום שיש להתחשב בו.
שאלה שניה,
במידה ובקו תאורה (ארוך מאוד) ממרכזיה בבידוד II , מא"ז מזין קו 16C, בקצה הקו מתקבלת עכבת לולאת תקלה של 2.5 אום , ולא 2.18 אום (לפי כפולה של 6.6) כנדרש. האם ניתן לבצע את הפיתרון הבא:
- להתקין באמצע קו התאורה (עמוד אמצעי) מא"ז 16C, וכך אותו מא"ז יגן מאמצע הקו ועד סופו, והמא"ז שמותקן במרכזיה יגן מהמרכזיה ועד אמצע הקו.
|
|
|
|
|
|
•
|
נורות לד מרצדות לעומת נורות להט
|
deadeyes |
|
|
Nov 05, 2024 | 10:38 |
|
שלום, החלפתי למתגים חכמים בבית אשר עובדים על וויפי
עכשיו קיים ריצוד קטן בנורות הלד כאשר האור דולק
אך במנורת הפלורסנט, הלוגן או הלהט שיש לי בשאר החדרים בבית אין את בעיית הריצוד.
למה זה יכול להיות קשור?
בדקתי והחיבורים חזקים ולא רופפים, והוספתי capacitor לבעיית ההבהוב שהאור היה כבוי.
חשבתי שאולי הwatt של נורות הלד לא היה חזק מספיק האם זה הגיוני?
שהמתג החכם מתאים לwatt גבוה יותר כמו שיש בנורות האחרות?
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|